Följ oss på Facebook

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 5)

Jag heter Linda Calderon och är född 1980 och bor i Göteborg. Året var 1997 och jag gick sista året på musikallinje då började jag få en rad konstiga symptom, och efter år av fel diagnostisering fick jag diagnosen Centro nukleär myopati som är en muskelsjukdom. Jag ljuger om jag säger att det inte varit sjukt tufft stundtals och det har funnit perioder då jag bara har velat ge upp, men trots allt så lever jag ett aktivt och ett jäkligt gött liv. Den här bloggen kommer handla om mig mitt konstiga, snurriga, underbara och ibland kaotiska liv.

Du är perfekt

Publicerat 2016-05-02

Var inte så hård mot dig själv, behandla dig själv med kärlek. Och sluta jämföra dig med andra. Du är perfekt precis som du är.

”Den enda personen som jag alltid kommer vara med är med mig själv. Min relation med mig själv är evig, så jag väljer att vara min egna bästa vän. Jag väljer att älska och att prata med mig själv som jag skulle prata med en person i mitt liv som jag älskar. Jag fyller varje cell i min kropp med kärlek. Jag utgår från kärlek och fyller hela mitt liv med det”.

Självklart är det tuff självklart är det frustrerande att tvingas använda en rullstol och inte mina ben som en gång var så starka.

Självklart är det tuff självklart är det frustrerande när kroppen inte gör vad du vill att det ska göra.

Självklart är det tuff självklart är det frustrerande att inte kunna göra det du kunde göra förr..

Självklart är det tuff självklart är det frustrerande att behöva be andra människor om hjälp.

Självklart är det tuff självklart är det frustrerande när folk ser på en och behandlar dig annorlunda än vad de brukade göra när du inte använde en rullstol.

Självklart är ledsen, och självklart gråter jag ibland

Och ja ibland suger det verkligen ….

Men mitt liv är fullt av så mycket glädje och skönhet, och detta är mitt liv och det är kroppen jag fick den här gången. Och jag kan inte byta till en annan kropp, men jag kan välja att älska det och behandla den med kärlek.

Och jag känner mig välsignad på så många sätt, detta har lärt mig så mycket om det här livet och det viktigaste är att jag fått lära känna mig själv på ett sätt som jag aldrig trodde var möjligt.

Så var inte så hård mot dig själv, behandla dig själv med kärlek. Och sluta jämföra dig med andra. Du är perfekt precis som du är.

dueperfekt

Jag kommer inom kort att sluta skriva här, vill du fortsätta följa mig kan du göra det på min blogg: Skenetbedrar

Omställning

Publicerat 2016-04-12

Jag har "fattat" att jag inte är mina tankar men det är jag som ger dom kraft!

Home sweet home… Nu e jag hemma igen, har varit hemma ett tag och nu har jag snart ställt om mig till det tempo som råder här. Det var helt underbart att komma hem, en sådan lycka att träffa min älskade familj igen och att landa hemma i mitt härliga hem.

Jag älskar verkligen Indien, mår och trivs så himla bra där. Tempot där nere passar min kropp och själ så bra. Det är verkligen ett helt annat tempo här och ja det känns i både kropp och själ.

Det har varit super mycket sen jag kom hem, men om jag börjar tänka tankar som skapar en negativ känsla i mig då ger jag mina tankar kraft som. Tex ”Jag har så himla mycket jag måste fixa och göra, skit vad tufft och jobbigt det är”. Då säger ju jag till mig själv att det är jobbigt och tufft och ger min tanke kraft.

Istället för att låta mitt mind styra mig så styr jag mitt mind,(låter kanske väldigt flummigt och luddigt men jag bestämmer över mina tankar dom lever inte ett eget liv)  och jag mår ju inte bra om jag tycker det är jobbigt och tufft. Så därför väljer jag att bara göra det utan att tänka så mycket på det. It is what it is och så försöker jag låta det vara helt neutralt. När jag har betat av en grej tar jag itu med nästa osv…Jag säger inte att jag går runt och tänker positivt hela tiden om allt, allt i livet är inte positivt och rosa.

Du lär så länge du lever, lär dig om dig själv och om detta så kallad liv vi fått. I dag ser jag livet som en gåva, det har jag inte alltid gjort. Det har varit perioder i mitt liv då jag ville avsluta denna gåva.

Jag är så tacksam för detta liv, så tacksam för allt det vackra och magiska som omger mig. Det är en överväldigande känsla av tacksamhet som väller över mig stundtals. Att gå från total hopplöshet som jag kände under många år till fullständig lycka och tacksamhet bara det är magiskt i sig. Idag vet jag att jag har det i mig, styrkan att förändra mitt liv, styrkan att läka mig själv. Jag är fysiskt sjukare idag, har mindre pengar, inga barn, ingen man, inget flashigt jobb, men jag känner mig rikare och lyckligare än någonsin.

Jag mår helt underbart bra, mitt liv blir bara bättre och bättre och mer magiskt sen jag började se saker och ting på ett annat sett. Och att jag har ”fattat” att jag inte är mina tankar men det är jag som ger dom kraft!

itsallbeginKärlek och värme <3

”What doesn’t kill you makes you stronger”

Publicerat 2016-03-15

Om jag skall sammanfatta min resa med några få ord så är det; Lärdom, förändring och kommunikation.

Nu har jag varit borta i 4 månader, jag lyfte den 15 november från Landvetter. Resan började i Brasilien och avslutas i Goa, Indien.

Det har varit verkligen varit 4 månader fyllt med allt möjligt, en resa som stundtals varit riktigt tufft och jäklar vilka prövningar jag mött både fysiskt och psykiskt. Men så himla bra, det är i svåra stunder, prövningar och motgång du växer och utvecklas. Självklart så är det inte enbart när det är tufft som du utvecklas och växer, men ”What doesn’t kill you makes you stronger” 

Om jag skall sammanfatta min resa med några få ord så är det; Lärdom, förändring och kommunikation. Sen har jag mött så mycket härliga inspirerande människor, känt så mycket kärlek och glädje. Har b.la lärt mig att jag behöver vara mycket rakare i min kommunikation, att våga säga ifrån. Lyssna till min inre röst och lita på den.

Nu längtar jag verkligen hem, saknat min familj så himlans mycket. Det är alltid tufft att vara ifrån dem och denna resa har det varit tuffare än någonsin. Jag har inte varit hemma runt jul på många år nu och jag saknar verkligen att fira jul med familjen. Det är ett dilemma, jag fixar verkligen inte klimatet i Sverige under den tiden på året men känner så starkt att nästa jul vill jag vara med min familj.

Här kommer lite bilder från indien:

goodbymarisol

kriatalhealingworkshop4

kristalhealingworkshop

kristalhealingworkshop2

kristalhealingworkshop3

kristalhealingworkshop5

kristalhealingworkshop6

lindaoMia

lindapa?tak1

minaindiskabarnmf

nightmarket1

nightmarketbubbles

nightmarketbubbles1

sunsetvagator

girls

Love, heal and forgive

Publicerat 2016-02-26

Det öppna mitt hjärta och jag talade från mitt hjärta, jag grät och skrattade

Jag var på en fantastisk ceremoni förra veckan, från 8.30 på morgonen till 22.00 på kvällen. Jag mådde sådär i Brasilien, men sedan jag kom till Goa har jag mått mycket bättre. Men jag har känt att jag behöver grunda mig själv mer. Jag gjorde en crystalhealing som var helt underbar och jag mådde alldeles underbart efteråt.

Så när detta kom till mig, kände jag först att hm är detta något för mig behöver jag detta? Jag tänkte på det och kände att ja detta kommer göra mig gott. Och jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det, det öppna mitt hjärta och jag talade från mitt hjärta, jag grät och skrattade. Det var magiskt. Det var som om det läkte något djupt inne i mig. Jag bad högt och saker från det förflutna kom upp. Jag lämnade allt i elden. Jag känner mig så lugn, tillfreds och lycklig nu. Klumpen och oron jag hade innan är helt borta. Jag känner mig och mår helt fantastiskt. Tack Grandfather of wisdom.

crystalhealingmfceremonyceremony3mfceremony4mfceremony5mfceremony6mfceremony7mfceremony8mf

Moder India

Publicerat 2016-02-09

Mitt andra hem!

Nu har jag redan varit här i tre veckor, och känner mig så avslappnad och tillfreds. Klimatet gör underverk för min kropp, smärtan och stelheten i min rygg som stundtals är riktigt illa hemma är i stort sätt borta här. Känner mig mjuk i både leder och muskler.

Det är ett skönt lunk här ingen stress så himla skönt! Jag har varit ute och dansat några kvällar med mina vänner, jag har verkligen de finaste vännerna man kan tänka sig. Varje gång vi är ute så springer dom runt och letar efter en stol så jag kan sitta med på dansgolvet, det är verkligen magiskt för mig att få vara med och sitta bland en massa dansande glada människor. Att ha sådana vänner gör verkligen mitt liv så mycket lättare. Älskar det verkligen får verkligen rushar av lyckorus i kroppen!

Jag åt frukost på Mango Shade imorse, sen åkte jag och hälsade på Rolf min Yoga lärare. Han e så himla fin fick med mig lite visdoms ord från honom.

frukostatmangoshade2

frukostmangoshade1

hosrolf1

indiskkvinna1

indiskkvinna2

jagochhund

lindamedhund1

thaliatanan