Följ oss på Facebook

Att dela resan!

Publicerat 2013-07-01

Livet är ju allt bra härligt endå! Jag har perioder då livet känns så där bra, ja då det känns halvkast! Men till största delen så är jag kär i mitt liv!

Jag har så mycket i mitt liv att vara tacksam för, tacksamhets känslorna bara väller över ibland. Jag har en livskamrat som betyder allt för mig, han håller min hand med stolthet när vi e ute han böjer sig ner och kysser min panna och hela min kropp fylls av kärlek varje gång.

Jag är trygg med honom, han tröstar mig när jag är ledsen, pushar mig när jag tvivlar på mig själv och det finns ingen som får mig att skratta som han. Han betyder så oerhört mycket för mig, min kärlek till honom är så stark. Nu är det två år sedan han kom in i mitt liv och förgyllde och ruskade till det rejält!

Wow vilken resa vi delar coolt, nu gör vi denna resa tillsammans. Resa själv har ju oxå sin tjusning men inget går upp emot att dela resan med någon du älskar mest av allt!

Livet är resan!


 /Linda

 

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.