Följ oss på Facebook

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

En gång i månaden.

Publicerat 2013-10-28

De där dagarna innan som är sjukt jobbiga!

I dag är det sista dagen på jobbet ok i Sverige för jag kommer ju jobba som vanligt från Indien.

Jag vakna i morse och kände mig irriterad och kollade på min himla smarta App Period Tracker och yes perfekt då var det dax för pms igen. Va fan jag blir så himla trött på det en gång i månaden förvandlas jag till en Monster, det är alltid ca en vecka innan mensen kommer. När den väl kommer e det lugnt det är de där dagarna innan som är sjukt jobbiga. Det kommer ju väldigt lägligt precis nu när vi skall åka, jag har mediciner jag kan ta för det men om det är någon som har tips på bra naturläkemedel för Pms så snälla skriv till mig.

Ja nu åker vi på onsdag morgon, vi har packat och grejat hela helgen jag skäms över hur mycket kläder jag har och så lite jag egentligen använder. Det är tre tjejer som skall bo i lägenheten när vi e borta så vi var ju tvungna att tömma alla garderober och lägga i flyttlådor. I mon kväll skall vi lämna våra små hårbollar, dom skall bo ute på landet tillsammans med en massa andra djur. Jag hoppas verkligen dom kommer få det underbart. Fy vad jag kommer sakna dom små liven och min underbara familj.

/Linda

Kommentarer

  1. Haha precis likadan, använder app också så man vet när man ska varna omgivningen. Blivit värre m åren 🙂 vad använder du för medicin?

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.