Följ oss på Facebook

Time for reflection

Publicerat 2015-11-02

Har haft en period då jag behövt mycket vila, lugn och ro och tid för mig själv

Det blev en liten bloggpause, jag har alltid känt att jag skriver när jag känner för det och inte för att jag måste skriva.

I Augusti opererade jag mina ögonlock, mina ögonlock blev bara tyngre och tyngre på grund av min muskelsjukdom. Min far som har samma sjukdom gjorde en större operation där dom lyfte muskel, men jag kände att jag inte behövde göra ett sådant stort ingrepp utan det räckte för mig att ta bort lite hud för att göra det bättre.

Jag var super nervös innan, för tänk om det blir fel och mitt utseende förändras. Men det gick så himlans bra. Jag var vaken under operationen, och jag vet att det låter helt sjukt men jag hade det riktigt trevligt. Fick en kopp med en flytande vätska (lugnande)innan operationen, jag låg på operationsbordet och pratade om Ayahusaka, Dmt och gud vet vad! Och vi lyssnade på gammal 70-tals rock på högsta volym.

Redan dagen efter trots svullnad och stygn så var det lättare att öppna mina ögon när jag vaknade. Jag var lite svullen och blå men väldigt lite, stygnen togs redan efter en vecka. Jag är hur nöjd som helst!

ögonoperationJag är på ett härligt ställe i livet just nu, jag går en underbar kurs som är väldigt givande och utvecklande. Har haft en period då jag behövt mycket vila, lugn och ro och tid för mig själv. Tid för reflektion.

tatuering1Min nya tatuering, som är gjord av underbart duktiga Salai följ henne på instagram.

Om två veckor åker jag till Brasilien, stannar där i två månader och sen vidare till Goa. Skall bli jätte spännande att komma till Brasilien, jag kommer skriva mer och ta en massa kort.

Massa kärlek <3?

Kommentarer

 1. Du verkar vara i nöd, ögonlocksopperation och Brasiienresa.

  • Här kommer en förklaring till vad nöd betyder: fattigdom, elände, brist, armod, misär, olycka, jämmer; nödläge, nödsituation, svårighet, trångmål, betryck, fara, knipa
   Jag är i raka motsatsen, jag är i lycka, jag är kaptenen över mitt liv och är väldigt tillfreds med mig själv och min tillvaro.
   Kärlek

 2. Bra att du mår bra. Så det är du själv som bestämmer över din sjukdom och hälsa? Har de som som lever i fattigdom och ohälsa bara sig själva att skylla?

  • Jag gör det jag kan göra för att må så bra som möjligt ut efter mina förutsättningar, men jag kan inte stoppa min sjukdom! Men jag kan i stor grad styra min mentala hälsa.

   Om du tror att det är det (de som som lever i fattigdom och ohälsa bara sig själva att skylla?) jag säger i det jag skrev innan så har du nog missuppfattat det jag skrev.

   Jag lovar att du hade mått mycket bättre om du hade varit lite mer positiv, man får tillbaka det man sänder ut. Hade du lagt lika mycket energi på din egna mentala hälsa som du gör på att trycka ner och sprida negativ energi, så kan jag lova dig att du hade mått mycket bättre.
   Jag hör en bitterhet och avundsjuka i din ton i allt du skriver, är det så du vill leva ditt liv är det en sådan människa du vill vara. Börja lev i kärlek istället…..

 3. Bitter och avundsjuk, det är klart, jag är ju Svensk! Ska du inte till Thailand snart så vi kan träffas? Eller måste jag till Indien?

 4. När ska du till Indien?

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.