Följ oss på Facebook

Framme i Brasilien

Publicerat 2015-11-16

Resan gick hur bra som helst, och nu har vi kommit tillrätta.

Klockan 02.50 på natten till söndag ringde klockan, då hade jag sovit i ca 1 1/2 timma. Klockan 03:50 kom mamma och pappa och hämtade mig. 06:25 gick planet till Frankfurt och sen vidare till Salvador, från Salvador tog vi ett flyg till Porto Seguro där vi blev upphämtade och körda till vårt hus som ligger i stort sett på stranden i Arrial De Ajuda.

Resan gick super, det enda som jag kan klaga på är att vi inte fick våran vegetariska mat på flyget, det är inte första gången det händer. När jag bokar biljetterna så väljer jag alltid vegan om dom har eller vegetariskt. Men nä det visste dom inget om, som tur va så var rätten en vegetariskpasta så det funkade.

Stort stort sett alla hus längst stranden där vi bor ligger i så kallade Gated community, så säkerheten är hög. Jag vaknade med ett ryck i morse och det tog några sekunder innan jag fattade vart jag var. Känslan av att höra ljudet av vågorna och fåglarnas kvitter när man vaknar är helt underbar.

Huset kan inte bli bättre, tre stora sovrum och all sovrum har en eget badrum. Inga trösklar och jag kommer fram överallt med min rullstol. Poolen har låga trappsteg så det funkar att komma i och ur utan större problem.

linda och noa

Noa i hängmattan

Utsikt mot poolen

brasilienutsicktfrånmittrum

brasilienvardagsrum

Kommentarer

 1. O Gud vad skönt! Jag avundas dig verkligen!
  Jag hoppas att du får ha det lika skönt hela tiden.

  Ulrika

 2. ??? Det verkar vara trappor över allt? Är du Hulken i rullen? 🙂 Var är rullen? Ser bara dig lättklädd utan rulle.

 3. Ja undra vad min rullstol e, den sitter ju inte fast i rumpan på mig.
  Ja det är en del trappor, men det funkar. Jag bor på markplan utan trappor, har till och med eget badrum 🙂 Har tyvärr inte kunnat se hur det ser ut på övervåningen än.
  Som tur e så väger jag ju inte så mycket så mina assar brukar ta mig på ryggen 🙂 Jag kan ju än så länge stödja på mina ben. Du e rolig du lättklädd ja jag är ju i Brasilien 🙂

 4. Jag förstår, jag kan inte stödja på mina ben, har varken känsel eller funktion från armhålorna och ner och sitter som fastlimmad i rullen. Har komplett ryggmärgsskada C6-C7.

  P.S
  Måste man vara lättklädd i Brasilien? 🙂

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.