Följ oss på Facebook

Dag två

Publicerat 2015-11-20

Kullerstenar är inte det lättaste.

I tisdags var vi inne i centrum av Arraial De Ajuda, det är inte stort men det finns en del affärer, restauranger och en supermarket. Det tar ca 10-15 min men bil så det är inget gångavstånd direkt. Det var inte det lättaste gatorna att köra på med rullstol bara kullerstenar, men det gick smidigt en då tycker jag det gäller att hålla tungan rätt i mun.

lindaoMialunch

Vi åt på ett ställe i stan, det blev ris och sallad för mig, det fanns inte så mycket annat vegetariskt att välja på men jag klagar inte älskar ris och sallad :-)Det är ju inte billigt att gå ut o äta precis, det är svenska priser. Men vi har ett stort kök så vi skall börja laga mat hemma.

Sen blev vi upphämtade av en vän Mahyar, som bor i ett underbart hus i djungel med sin dotter. Han brukar oxå vara i Goa, han är en super duktig tatuerare så hm det kanske blir nån piece av honom.

mahyarohansdotter

Noahängeritaket

mayharshus

kristaller1

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.