Följ oss på Facebook

Living in the now its a Blessing

Publicerat 2015-11-23

Oron och ångesten som får några år sedan var min verklighet, har idag bytts ut mot tacksamhet, glädje och en känsla av tillfredsställelse.

Sitter jag på min balkong och tittar ut över havet, vågor av tacksamhet väller över mig. Jag är så tacksam för all kärlek jag får, jag är så tacksam för all kärlek jag kan ge. Jag är så tacksam för att jag lever det liv jag vill leva, jag är så tacksam för att jag är jag. Jag är så tacksam för det lugn som jag känner, ingen oro, ångest eller rädsla.

Oron och ångesten som får några år sedan var min verklighet, har idag bytts ut mot tacksamhet, glädje och en känsla av tillfredsställelse. Jag vet att inget i livet är konstant, bara för att jag känner så här just nu så betyder inte det att jag alltid kommer känna så här och aldrig mer känna ångest och oro. Men idag är jag är inte rädd för att känna, alla olika känslor jag känner är en del av mig.

 

jagihängmattan1

lotus1

Kommentarer

  1. Hur tror du att du skulle reagerar om du får en riktig funktionsnedsättning?

    • Ja men det kan ju du kanske svara på i och med att du enligt dig själv har en ”riktig” funktionsnedsättning! Men ärligt talat så börjar till och med jag tröttna på dina korkade och nedlåtande kommentarer. Jag har försökt kommunicera med dig men det funkar ju inte, så du kan se dig om efter ett nytt forum att hacka och trycka ner människor. Ush för människor som dig som låter sin ångest och bitterhet gå ut över andra.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.