Följ oss på Facebook

Lugn och skönt

Publicerat 2015-12-07

Självklart har vi blivit med katt

Både jag och Mia vaknar väldigt tidigt varje morgon, det är verkligen helt underbart att vakna runt 05.00 och känna sig utvilad. Sen går vi och lägger oss runt 19 varje kväll oxå.

sunriseJag åkte på en liten förkylning med feber och hosta förra helgen men jag känner mig redan mycket bättre. Druckit en massa varmt vatten med ingefära. De första dagarna åt vi ute men nu lagar vi all mat hemma, ris och sallad funkar lixom inte för mig. Jag är så himla noga med att jag får i mig tillräckligt så jag inte minskar i vikt.  Jag mår väldigt bra i både kropp och själ, värmen är verkligen magisk för min muskelsjukdom. Smärtan i min rygg är oxå mycket mycket bättre.

Nu har jag ätit medicinen Mestinon ett tag och jag tror nog att det hjälper mig, jag har inte fått några extrema trötthets attacker sen jag började med dom plus att jag känner mig lite mer uthållig i muskler.

lindairullstol1

Alldeles utanför vårt hus längst vägen hittade vi fyra kattungar, dom kan inte ha varit mer än 4 veckor gamla. Vi fick veta att mamman blivit överkörd, vi fick inte ta in dom till vårt hus för kvinnan som har hand om huset. Så vi byggde ett skydd till dom och gick och tittade till dom och gav dem mat.

Så när vi gick dit dagen efter så var alla ungarna borta utan en som var ute och gick mitt i vägen, så vi tog hem den lille. Den var den minsta och svagaste av dem, vi gav henne mat och tvättade av henne. Hon hade en infektion i ena ögat som varade en massa. Jag hade med mig ögonsalva som jag tog i hennes öga och nu är hon helt bra i ögat.

tusse1

 

Small kitten is eating from Linda Calderon on Vimeo.

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.