Följ oss på Facebook

När allt står still

Publicerat 2016-01-08

Du kan inte fly från dig själv

Nu är jag tillbaka efter lite julledigt. Resan har varit omtumlande, lärorik och en jäkla prövning än så länge. Har haft stunder där jag funderat på att kasta in handduken och faktiskt åka hem, men så har jag sett mitt älskade Indien framför mig och bestämt mig för att stanna. Jag är kvar i Brasilien men kommer att åka till Goa den 17 januari, åh vad jag längtar.

Nu är jag i Barra Grande, bor på ett mysigt hostel alldeles vid stranden. Här är det jätte lugnt och skönt här stannar jag gärna några dagar.

Första månaden i Brasilien var väldigt lugn och avslappnade, vi var på ett och samma ställe hela månaden.

Det är som om allt stod still där och du kan inte fly från dig själv och dina tankar, undertryckta minnen eller saker du måste möta kommer upp till ytan. Det har varit stunder med extrem tillfredsställelse och inre frid och stunder med en stark ångest så stark att det känns som om förlora kopplingen mellan kropp och själ. Det har verkligen varit skrämmande men jag vet att det börjar med en tanke en tanke som jag startar, och jag vet att det inte är farligt och jag kommer inte att dö.

Dagen då det var nymånen kände jag det komma, jag har alltid en inre dialog när det händer jag pratar med mig själv på ett kärleksfullt lugnande sätt, lyssnar på musik som jag blir lugn av och tänker på min andning. Jag har fått det några gånger under resan, denna ångest har jag aldrig känt förut. Förr om åren hade jag mycket ångest men det har varit borta i många år. Episoderna är korta och intensiva, när de släpper kommer tårarna de förlösande vackra tårarna, och jag gråter och gråter.  Det har varit mycket för denna känsliga Fisk, mycket starka och negativa energien som jag har haft svårt att skydda mig emot.

Men nu känner jag mig mycket starkare och mycket mer grundad, och ser verkligen fram emot Goa!meditationmf

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.