Följ oss på Facebook

Framme i Goa

Publicerat 2016-01-21

Och efter knappt någon sömn en massa tårar och ångest så landade vi i Mumbai och min rullstol är borta! Its gone och nu tre dagar senare har den fortfaranade inte kommit tillrätta!

Nu har är jag äntligen framme i mitt älskade Goa. Brasilien är vackert men ingenting för mig, jag är glad att jag har sett det men jag kommer nog inte åka tillbaka. Det är ganska dyrt och är du vegan/vegetarian och inte kan laga din mat hemma själv är det svårt.

Frukostarna består av sötsaker, bröd och frukt. Och dom hade på sin höjd en sallad som ej innehöll något slags djur på menyn. Det blev mycket böner, ris och sallad och en massa bröd. Ofta så var det kött i bönerna så jag fick alltid höra mig för innan jag beställde så jag inte fick korv med bönderna.

Vi var i Bahia i Brasilien och åkte runt en hel del, vi hyrde bil och det känns nästan som ett måste om man skall ta sig runt på ett smidigt sätt. Det var väldigt väldigt varmt, jag älskar ju värme men det var tufft stundtals tyckte det var lite för varmt. Har aldrig i mitt liv längtat efter att få frysa lite, men det gjorde jag stundtals i Brasilien.

Efter en tuff resan från Salvador – Sao Paulo, Sao Paulo – Etiopien, Etiopien – Mumbai, Mumbai – Goa men en massa turbulens och oväder över Delhi och det skall tilläggas att jag tycker verkligen inte om att flyga. Det är verkligen inte min grej, så jag hade det riktigt kämpigt studtals och tänkte varför utsätter jag mig för detta ”aldrig mer”!!!

Och efter knappt någon sömn en massa tårar och ångest så landade vi i Mumbai och min rullstol är borta! Its gone och nu tre dagar senare har den fortfaranade inte kommit tillrätta! Så där kul och bra, men men vad skall jag göra det är bara att hålla tummarna och ringa varje dag och kolla om dom hittat den.

Men skit vad lycklig och glad jag är att äntligen vara här, jag trivs verkligen i Goa. I år hyr vi ett nytt hus igen, det har ju blivit några hus genom åren. Det är lite nice att inte ha samma varje år, men d e klart hittar jag ett som jag verkligen känner för så hade jag nog tagit samma. Jag har ju alltid rest med mitt x förut, detta är första säsongen utan honom. Han skall komma ner med sin nya i slutet av januari har han sagt men vi skall inte bo i samma by.

Bilder från Brasilien…

Nyttinla?ggindien1

nyttinla?ggindien2

nyttinla?ggindien3

nyttinla?ggindien4

nyttinla?ggindien5

nyttinla?ggindien7

matibasiliennyttinla?ggindien9

nyttinla?ggindien12

nyttinla?ggindien10

nyttinla?ggindien11

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.