Följ oss på Facebook

Älskar mitt Goa

Publicerat 2016-01-26

Sova äta och bara ta dagen som den kommer, det känns som om det är det min kropp och själ vill just nu.

Nu har jag varit här i en vecka redan och Goa är verkligen mitt andra hem, trivs och mår så himla bra här. Temperaturen är perfekt, fortfarande lite kyligt på kvällar och tidig morgon, och lagom varmt på dagen.

I fredags åkte jag och hämtade min rullstol som varit på vift, tyvärr så är det skadad och den är gjord i kolfiber så får den en spricka i sig så är det tyvärr inte alls bra. Den går att använda men inga långa sträckor.  Så nu blir det att ringa runt till flygbolag och försäkringsbolag m.m.

Alla andra år jag varit här har jag gått upp 04 på morgonen och åkt och tränat yoga varje morgon, men i år tror jag att jag skall ta det lugnt. Sova äta och bara ta dagen som den kommer, det känns som om det är det min kropp och själ vill.

I förra veckan kom min kusins exfru och hälsade på, det var över 23 år sedan vi såg senast. Det var jätte fint att se henne och det kändes trots att jag bara var 12,13 år när vi senast sågs som om det knappt hade gått några år alls. Det var ett jätte fint möte.

I morse när jag gick ut på verandan så fick vi besök av 4 indiska barn. Jag gav dom lite frukt och sen så var det fullrulle på min veranda. 
LindaODeja

indienmitthus

indiskabarn

indiskabarn2

indiskabarnochandre

indiskflicka

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.