Följ oss på Facebook

Moder India

Publicerat 2016-02-09

Mitt andra hem!

Nu har jag redan varit här i tre veckor, och känner mig så avslappnad och tillfreds. Klimatet gör underverk för min kropp, smärtan och stelheten i min rygg som stundtals är riktigt illa hemma är i stort sätt borta här. Känner mig mjuk i både leder och muskler.

Det är ett skönt lunk här ingen stress så himla skönt! Jag har varit ute och dansat några kvällar med mina vänner, jag har verkligen de finaste vännerna man kan tänka sig. Varje gång vi är ute så springer dom runt och letar efter en stol så jag kan sitta med på dansgolvet, det är verkligen magiskt för mig att få vara med och sitta bland en massa dansande glada människor. Att ha sådana vänner gör verkligen mitt liv så mycket lättare. Älskar det verkligen får verkligen rushar av lyckorus i kroppen!

Jag åt frukost på Mango Shade imorse, sen åkte jag och hälsade på Rolf min Yoga lärare. Han e så himla fin fick med mig lite visdoms ord från honom.

frukostatmangoshade2

frukostmangoshade1

hosrolf1

indiskkvinna1

indiskkvinna2

jagochhund

lindamedhund1

thaliatanan

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.