Följ oss på Facebook

Love, heal and forgive

Publicerat 2016-02-26

Det öppna mitt hjärta och jag talade från mitt hjärta, jag grät och skrattade

Jag var på en fantastisk ceremoni förra veckan, från 8.30 på morgonen till 22.00 på kvällen. Jag mådde sådär i Brasilien, men sedan jag kom till Goa har jag mått mycket bättre. Men jag har känt att jag behöver grunda mig själv mer. Jag gjorde en crystalhealing som var helt underbar och jag mådde alldeles underbart efteråt.

Så när detta kom till mig, kände jag först att hm är detta något för mig behöver jag detta? Jag tänkte på det och kände att ja detta kommer göra mig gott. Och jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det, det öppna mitt hjärta och jag talade från mitt hjärta, jag grät och skrattade. Det var magiskt. Det var som om det läkte något djupt inne i mig. Jag bad högt och saker från det förflutna kom upp. Jag lämnade allt i elden. Jag känner mig så lugn, tillfreds och lycklig nu. Klumpen och oron jag hade innan är helt borta. Jag känner mig och mår helt fantastiskt. Tack Grandfather of wisdom.

crystalhealingmfceremonyceremony3mfceremony4mfceremony5mfceremony6mfceremony7mfceremony8mf

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.