Följ oss på Facebook

”What doesn’t kill you makes you stronger”

Publicerat 2016-03-15

Om jag skall sammanfatta min resa med några få ord så är det; Lärdom, förändring och kommunikation.

Nu har jag varit borta i 4 månader, jag lyfte den 15 november från Landvetter. Resan började i Brasilien och avslutas i Goa, Indien.

Det har varit verkligen varit 4 månader fyllt med allt möjligt, en resa som stundtals varit riktigt tufft och jäklar vilka prövningar jag mött både fysiskt och psykiskt. Men så himla bra, det är i svåra stunder, prövningar och motgång du växer och utvecklas. Självklart så är det inte enbart när det är tufft som du utvecklas och växer, men ”What doesn’t kill you makes you stronger” 

Om jag skall sammanfatta min resa med några få ord så är det; Lärdom, förändring och kommunikation. Sen har jag mött så mycket härliga inspirerande människor, känt så mycket kärlek och glädje. Har b.la lärt mig att jag behöver vara mycket rakare i min kommunikation, att våga säga ifrån. Lyssna till min inre röst och lita på den.

Nu längtar jag verkligen hem, saknat min familj så himlans mycket. Det är alltid tufft att vara ifrån dem och denna resa har det varit tuffare än någonsin. Jag har inte varit hemma runt jul på många år nu och jag saknar verkligen att fira jul med familjen. Det är ett dilemma, jag fixar verkligen inte klimatet i Sverige under den tiden på året men känner så starkt att nästa jul vill jag vara med min familj.

Här kommer lite bilder från indien:

goodbymarisol

kriatalhealingworkshop4

kristalhealingworkshop

kristalhealingworkshop2

kristalhealingworkshop3

kristalhealingworkshop5

kristalhealingworkshop6

lindaoMia

lindapa?tak1

minaindiskabarnmf

nightmarket1

nightmarketbubbles

nightmarketbubbles1

sunsetvagator

girls

Svara

Du behöver vara inloggad för att skriva en kommentar.