Följ oss på Facebook

wheelwear2
web

Izzy Camilleri är tillbaka

Publicerat 27 september, 2017

Nu är Izzy tillbaka och har designat ett par jeans

Hej!

I juli så skrev jag om att, den i modebranschen välkända, Izzy Camilleri skulle starta ett samarbeta med klädeskjedjan Silvert’s.

Om du vill så kan du läsa vad jag skrev då genom att klicka här.

Nu har Izzy påbörjat en helt ny kollektion som jag tycker verkar jättespännande. Hon har än så länge bara gjort ett par jeans, men det kommer alldeles säkert mera inom en inte allt för avlägsen framtid. Jag kommer självklart att hålla utkik efter detta och om du bara fortsätter att följa min blogg så kommer du garanterat att få veta när det händer någonting nytt.


Bilden ovan visar de jeans som Izzy Camilleri nu har designat. För att beställa dessa jeans, klicka här.

Kram

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*