Följ oss på Facebook

Bra gensvar på min enkät

Publicerat 21 september, 2018

Har fått in många bra svar på min enkät och vill gärna ha in fler svar. Klicka på bilden i mitt inlägg om du också vill svara på min enkät. Det tar endast tre minuter. Tack för din medverkan.

Hej!

Har fått många bra och intressanta svar på den enkät med namnet ”Hur mycket är du beredd att betala för de kläder som du köper?” som jag skickade ut här på bloggen för ett tag sedan. Men jag vill väldigt gärna ha in fler svar och har därför beslutat mig för att låta den ligga ute i cirka två veckor till. Du som ännu inte har hunnit med att svara på enkäten har ytterligare en tid på dig.

Om du vill svara på min enkät så hittar du den här eller genom att klicka på bilden nedan. Tack för din medverkan!

Klicka på bild för att komma till enkäten.

Kram

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*