Följ oss på Facebook

Mittfunktionshinder logga

Mittfunktionshinder är en del av Livsanda och vi jobbar för att både våra kunder och andra med funktionsvariationer ska känna delaktighet, gemenskap och livsglädje. Detta gör genom att sprida information på  vår webbsida och genom våra olika gruppverksamheter. I dagsläget har vi tre grupper; Måndagsträffen, Redaktionen och Temaeftermiddagar.

Redaktionen jobbar för att alla ska ha en meningsfull vardag och vi vill att Redaktionen ska att vara en grupp där alla är behövda och gör något meningsfullt som dessutom skapar glädje för våra läsare. Ett stort syfte är också det sociala, därför har alla möjlighet att ta med sig lunch och äta tillsammans med oss alla på kontoret. Våra kaffepauser är också viktiga för att skapa en gemenskap.  Redaktionen vänder sig i första hand till för personer som saknar daglig sysselsättning eller som har rätt till daglig verksamhet. 

Måndagsträffen är en grupp som ses två gånger i månaden och hittar på olika sociala aktiviteter och vi ses både i Livsandas lokaler och ute på stan. Detta är en social aktivitet där fokus endast ligger på gemenskap och att hitta på roliga aktiviteter. Vi bestämmer från gång till gång vad vi ska hitta på och det brukar bli allt från knytkalas på kontor till en helkväll med bowling och middag på restaurang. Måndagsträffen är väldigt populärt och vi blev snabbt över tio deltagare.

En gång i månaden har vi även temaeftermiddagar där vi bjuder in både våra kunder och alla andra intresserade med funktionsvariationer till att vara med på träffar med olika teman. Vi försöker ha så olika teman som möjligt för att vi ska kunna erbjuda något som passar alla och några exempel på dessa dagar är: Julpyssel, bingo eller quiz.

22656505_10159464930090322_1208630131_n    Redakionen

För mer information om Mittfunktionhinder hör av dig till Felicia på: Felicia@mittfunktionshinder.se